П'ятниця, 19 04, 2024

Авторизація

Мова сайту

Регіональна база цін на будівельні ресурси служби Замовника (Інвестора)

Для служби Замовника (Інвестора) створюється власна "Регіональна база цін на будівельні ресурси" для самостійного проведення аналізу цін на ринку будівельних ресурсів у регіоні.

 

Фахівці АЦ "Будівництво - сучасні технології" виконують для служби Замовника (Інвестора) комплекс робіт зі встановлення та запуску її власної регіональної бази цін на будівельні ресурси.

Службі Замовника (Інвестора) надаються необхідні методичні матеріали та програмне забезпечення. Проводиться навчання та консультації фахівців з організації та виконання аналізу цін на ринку будівельних ресурсів у регіоні.

АЦ "Будівництво - сучасні технології" надає дозвіл на використання спеціального програмного забезпечення, для створення власної інформаційної бази даних на ціни будівельних ресурсів та проведення аналізу вартості матеріально-технічних ресурсів на різних етапах проектування та будівництва для власних потреб служби Замовника (Інвестора).

 До вартості робіт входить:

  • дозвіл на використання програмного забезпечення;
  • підготовчі роботи;
  • пусконалагоджувальні роботи;
  • супроводження та консультації

Методичні матеріали регламентують виконання робіт з організації та виконання аналізу цін на ринку будівельних ресурсів у регіоні у відповідності до вимог ДСТУ Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва» щодо аналізу ринку цін на різних етапах проектування та будівництва об'єктів.